Az ötletet egy film adta, amit pár napja láttam, kézzel gyúrt barackos pite készült ott.
Nekem épp alma volt itthon, így abból csináltam meg, de bármilyen idénygyümölcsből elkészíthető.Hozzávalók:
15 dkg magliszt ( kókusz, szezám, len)
15 dkg őrölt magkeverék ( mandula és napraforgó)
15 dkg zsiradék ( kókuszzsír, vagy vaj)
4 ek paleo édesítő
csipet só
2 tojás
fahéj
Nekem épp alma volt itthon, így abból csináltam meg, de bármilyen idénygyümölcsből elkészíthető.Hozzávalók:
15 dkg magliszt ( kókusz, szezám, len)
15 dkg őrölt magkeverék ( mandula és napraforgó)
15 dkg zsiradék ( kókuszzsír, vagy vaj)
4 ek paleo édesítő
csipet só
2 tojás
fahéj
Töltelék:
1,5 kg alma felszeletelve
paleo édesítő ízlés szerint
fahéj
Az egészet beledobtam a keverőgépbe úgy,hogy a hideg vajat apránként vagdostam hozzá. Mikor összeállt a massza, 10 percre betettem a hűtőbe.
Két felé választottam és két sütőpapír között kinyújtottam.
180 fokon fél órát sült.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: